FOTO Pogledajte kako napreduju radovi na izgradnji Aneksa B1 dnevne bolnice OB Virovitica

Obišli smo gradilište u Općoj bolnici Virovitica i vidjeli kako napreduju radovi na zgradi Aneksa B1 dnevne bolnice, gdje se najviše, obavljaju unutrašnji radovi, a uskoro će slijediti i postavljanje fasade.

Naime, kroz projekt “Dogradnja i opremanje dnevnih bolnica Opće bolnice Virovitica” vrijednog 50 milijuna bespovratnih EU kuna, odobrenih u stopostotnom iznosu, u čemu su nesebičnu potporu projektu, između ostalih, dali i potpredsjednik Vlade RH i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, ravnatelj SAFU-a Tomislav Petric, virovitičko-podravski župan Igor Andrović, Opća bolnica Virovitica dobit će novi zgradu Aneksa B1 dnevne bolnice i novu opremu. Radovi na novoj zgradu vrijedni su 21.827.849 kuna. Radove izvode Nexe gradnja Našice, Panon gradnja Našice, Elektrocentar Petek Ivanić Grad te Vodovod montaža Osijek.

IMG 7215 Custom
foto: K. Toplak

Time će Opća bolnica Virovitica u novoj zgradi dobiti histopatološki, citološki i biokemijski laboratorij te internističku dnevnu bolnicu. Tim načinom, centralizacijom laboratorija, bolnica će dobiti na učinkovitijem razvoju svih odjela i poboljšati zdravstvenu uslugu i skrb za sve buduće pacijente. Pomoću novih dnevnih bolnica povećat će se broj prijema pacijenata, ali i kvaliteta zdravstvenih pregleda.

Inače, nedavno je u Općoj bolnici Virovitica predstavljena nova oprema kupljena kroz projekt “Dogradnja i opremanje dnevnih bolnica Opće bolnice Virovitica” kojom su opremljene operacijske sale, jedinica intenzivne njege i centralna sterilizacija. Riječ je o opremi koja je, zajedno s opremom za pedijatrijske, kirurške, internističke i oftalmološke dnevne bolnice, vrijedna gotovo 26 milijuna kuna. O tome možete više pročitati ovdje.

(www.vpz.hr)

[g-gallery gid=”505964″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content