FOTO Suhopolje protutnjalo Cabunom, Turanovac pokazao zube u Bušetini, Bratstvo pobijedilo Đurađ

U odgođenoj utakmici trećeg kola županijskog nogometnog kupa za seniore Suhopolje je na gostovanju pobijedilo Tehničar u Cabuni s visokih 10:1.

Odigrano je i nekoliko pripremnih utakmica. Bušetina 1947. na svom Bereku je s dosta muke slomila otpor Turanovca, čije je redove učvrstio novi strateg Stjepan Pleše. Jedini zgoditak postigao je bušetinski najučinkovitiji igrač Janko Brlas.

IMG 6528 Custom

Na Školskom vrtu u Gornjem Bazju gosti iz Svetog Đurđa su poveli zgoditkom Luke Funka. Rezultat je poravnao Dino Milinović. Do kraja utakmice zgodicima Maria Zagorca i Maria Pšihistala momčad trenera Elvisa Vinaka je došla do pobjede 3:1. Ujedno, ovo je bio i okršaj dvaju trenera, velikih prijatelja i bivših suradnika, s jedne strane Elvis Vinak, a s druge Nikola Mesić.

IMG 6529 Custom e1551087840664

U Koriji je vodeća momčad druge županijske lige Zapad Omladinac pobijedila Prugovac 3:0. Sva tri zgoditka postigao je Dario Godeč.

Slatina je gostovala u Koprivničkom Ivancu i pobijedila domaću Slogu s 3:1. Strijelci za Slatinu su bili Dominik Šantavec, Matija Bubaš i Livio Brozović.

– Prvo poluvrijeme u sve tri dosadašnje pripremne utakmice odigrali smo odlično, ali drugo poluvrijeme igrači padnu i očito je da moramo poraditi više na kondiciji. Sljedeću subotu igramo kod kuće protiv Nedelišća i, nadam se, da ćemo taj segment igre do tada popraviti – rekao nam je trener Pemper.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”509394″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content