Gradonačelnik Kirin: “Prijavite nedostatke na javnim površinama na besplatni broj Komunalnog info centra”

Virovitički gradonačelnik Ivica Kirin pozvao je Virovitičane da sve nedostatke koje uoče u svojoj sredini, na cestama, nogostupima, javnoj rasvjeti, kanalizaciji, vodovodu, parkiralištima, dojave Gradu putem Komunalnog info centra.

Uočeni nedostaci mogu se prijaviti na besplatni telefon 0800-9995 ili putem e-maila [email protected]. Svaki poziv se evidentira te na temelju njega gradske službe imaju uvid u probleme na terenu.

– S obzirom na to da nam je grad i dalje jedno veliko gradilište, nerijetko na javnim površinama, nakon što izvođači radova završe s poslovima, ostaju nedostaci. Događa se tako da zelene površine ostanu neuređene te općenito pojedini dijelovi javnih površina u stanju u kakvom ne smiju biti. Stoga vas pozivamo da nam takve stvari javljate u Komunalni info centar kako bismo imali pravovremenu informaciju te mogli dalje reagirati. Na takav način čuvamo naš grad i smanjujemo troškove – rekao je gradonačelnik Ivica Kirin, dodavši kako i sam gotovo svakodnevno dojavljuje lokacije na kojima su nužni hitni popravci i otklanjanje nedostataka. (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content