HVALEVRIJEDNA GESTA Mjesni odbor Matija Gubec donirao 80 kanti virovitičkim čupavcima

Hvalevrijednom gestom jučer (petak) virovitički Mjesni odbor Matija Gubec obradovao je više od 130 njuški. Naime, član vijeća MO Mirko Poljanac pročitao je apel virovitičkog Skloništa za životinje na Facebooku u kojemu su zatražili pomoć građana u vidu donacije praznih višenamjenskih kanti. Odlučio je djelovati i pomoći pa je predložio vijeću MO da zajedničkim snagama kupe kante za virovitičke čupavce.

– Prijedlog je jednoglasno prihvaćen pa smo prikupili novac i u trgovini kupili svih 80 kanti koje su u tom trenutku bile na raspolaganju. Vrijednost kanti je 400 kuna i to je novac koji Mjesni odbor dobiva za svoj rad i obično troši na reprezentaciju. Naše Sklonište radi veliki posao i treba im pomoći – rekao nam je M. Poljanac dodavši kako svi oni koji vole pse, ali nisu u mogućnosti udomiti mogu pomoći na ovakav način – pokloniti pokoju sitnicu i pomoći radu Skloništa.
IMG 603aed6283ef42550bdc55272d55e7ec V Fotor

Naravno, djelatnici skloništa s veseljem su primili velikodušnu donaciju.

– Kante nam trebaju za različite poslove, od prenošenja hrane i vode do čišćenja boksova. Sada smo opskrbljeni za sljedećih pet godina – kroz smijeh nam je rekao voditelj Skloništa Zvonimir Zečević i zahvalio Mjesnom odboru Matija Gubec kao i svima drugima koji su do sada donirali kante.

– Zaista smo zahvalni na pomoći i kante nam sada više ne trebaju, ali druge donacije su uvijek dobrodošle. Tu su najprije deke, ručnici, tepisi kojih nikada nemamo dosta – rekao je Z. Zečević s osmjehom dodavši kako im jastuci i popluni ne trebaju jer boksovi kroz kratko vrijeme budu prepuni perja ili spužve. (www.icv.hr, ml)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content