JAKOB ĐEBRO PONOVNO ZLATNI Virovitički karatisti nastupili u Grobniku i Bačkom Monoštoru

Članovi virovitičkog karate kluba nastupili su u Grobniku na 7. GROBNIČAN KUPU 2019., na kojem su postigli sljedeće rezultate:

U kategoriji učenika Jakob Đebro ponovno je bio najuspješniji te je s pobjedama u svim borbama zasluženo osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju. Jakob je nastupio i u kategoriji mlađih kadeta, gdje je zauzeo sedmo mjesto.

U mlađim kadetima do 45 kg nastupio je Chris Malčec koji se izborio kroz repasaž za treće mjesto i brončanu medalju. Također, kroz repasažne borbe do trećeg mjesta došao je Nikola Gondi u apsolutnoj mlađe učeničkoj kategoriji.

U Bačkom Monoštoru karate klub Ravangrad iz Sombora organizirao je jaki međunarodni turnir. Na turniru su nastupili i članovi virovitičkog karate kluba.

U disciplini kata, u učeničkoj kategoriji: Lovro i Laura Erak, oboje su osvojili druga mjesta i srebrne medalje, dok je u borbama u kategoriji učenika Noell Široki osvojio drugo mjesto i srebrnu medalju.

Srebrnu medalju i drugo mjesto osvojila je i Marija Knežević u kategoriji učenica. U kategoriji mlađih učenica Lucija Knežević osvojila je drugo mjesto i srebrnu medalju, dok je Tara Nicole Bonačić osvojila treće mjesto i brončanu medalju.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content