“ZIMSKI SAJAM FILMA” Kino Slatina domaćin filmašima iz cijele Hrvatske

Kino Slatina danas i sutra (četvrtak i petak) je domaćin filmašima iz cijele Hrvatske na događaju imena ”Zimski sajam filma 2019.”

Prema riječima Danijele Fabric-Fabijanac, Kino Slatina prijavilo se na natječaj za održavanje ovogodišnjeg sajma u Slatini, prvi puta u Slavoniji. Tako će danas i sutra u Slatini, ali i na Višnjici, gdje će biti smješteni, boraviti četrdesetak predstavnika kina, članova Kino mreže, a svoj dolazak najavili su i predstavnici kino distributera.

U sklopu programa sajma radionicu će održati Jelena Vojvoda, članica Upravnog odbora Kino mreže, na kojoj će biti riječi o SWAT analizi odnosno o trenutnom stanju 4 ključna elementa u ovom slučaju same Kino mreže, a to su trenutna snaga, slabosti na kojima treba raditi, budućim prilikama koje bi se moglo iskoristiti, ali i koje su to realne nadolazeće prijetnje s kojima se treba suočiti.

IMG 4879

Osim radionice, u sklopu sajma bit će održana i izvanredna sjednica Skupštine Kino mreže, a tijekom današnjeg dana, na projekcijama zatvorenim za javnost, bit će prikazana dva nova domaća filma, dječji SF ”Moj dida je pao s Marsa” i dokumentarni film Gorana Devića imena ”Na vodi”.

Zahvalu domaćinima na srdačnom dočeku, kao i na potpori Virovitičko-podravskoj županiji i Gradu Slatini čiji je pročelnik Krunoslav Šarabok na otvorenju zaželio gostoprimstvo brojnim gostima iz cijele Hrvatske, uputio je predsjednik Kino mreže Alen Munitić i sam vlasnik nekoliko malih kino dvorana diljem Dalmacije i otoka.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”508670″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content