Na ovogodišnjem Viroexpu posjetitelji će moći vidjeti “električni traktor” koji će u Viroviticu doći iz Slovačke

Manje od mjesec dana ostalo je do početka 24. Međunarodnog sajma Viroexpo koji će se u Virovitici održati od 15. do 17. ožujka. U ta tri dana, posjetitelji će moći vidjeti zanimljive eksponate, a jedan od zanimljivijih bit će i “električni traktor”. Traktor dolazi iz Slovačke, a predstavit će ga tvrtka Etractor iz Žiline. Radi se o modelu ET 2000.

Međunarodni sajam Viroexpo održat će se u novoj multifunkcionalnoj hali koja se u sklopu razvojnog sporazuma za Slavoniju, Baranju i Srijem gradi sredstvima Ministarstva poljoprivrede i Virovitičko-podravske županije. Bit će to prvi projekt koji je realiziran kroz ovaj Razvojni sporazum.

elektricky malotraktor 05 Custom
foto: etraktor.sk

Uz predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarović, pokrovitelj sajma je i Vlada RH. Ostali pokrovitelji su: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije te Ministarstvo turizma.

Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o.

Podsjetimo, Zemlja partner 24. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo je Republika Slovenija, a Županija partner Splitsko-dalmatinska županija. Ove godine pokrovitelj i partner sajma je i Slatinska banka.

(www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content