DRUŠTVO NAŠA DJECA SLATINA Bogatim programom ostavljaju trag u društvenom životu grada

Društvo Naša djeca Slatina, iza kojeg će ove godine biti 67 godina neprekidnog rada i jedno je od najstarijih na području grada Slatine, jučer (subota) je održalo svoju redovnu godišnju Izvještajnu skupštinu u slatinskom restoranu Stari podrum.
Na početku skupštine sve nazočne članice i članove te goste među kojima je bio i zamjenik virovitičko-podravskog župana Darko Žužak, pozdravila je predsjednica DND-a Slatina Snježana Pačarić, nakon čega je predstavila aktivnosti društva video prezentacijom, iznijela je izvješće o radu i financijsko izvješće za 2018. godinu, kao i plan rada i financijski plan za 2019. godinu. Sva su izvješća, kao i prijedlog o visini članarine za 2019. godinu, usvojena jednoglasno.
djeca6
Tako su nazočni kroz video prezentaciju mogli vidjeti kako su djeca tijekom 2018. godine sudjelovala na brojnim društvenim događanjima, natjecanjima, priredbama, radionicama, igraonicama, radnim akcijama, edukacijama, predavanjima, projektima. Plan je u ovoj godini nastaviti rad s još bogatijim sadržajima.
Na kraju skupštine, zamjenik župana Darko Žužak pohvalio je dosadašnji rad Društva i poželio im mnogo uspjeha u tekućoj godini te u ime Županije obećao spremnost na daljnju suradnju. (www.icv.hr, adf)
[g-gallery gid=”505275″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content