Održana interaktivna edukacija za obrtnike o novim poreznim propisima

U organizaciji Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije, Porezne uprave – Područnog ureda Virovitica i domaćinstva Udruženja obrtnika Virovitica, danas (srijeda) je održana besplatna edukacija za obrtnike o poreznim propisima koji su stupili na snagu 1. siječnja ove godine.

U nazočnosti oko 40 sudionika, uglavnom iz knjigovodstvenih servisa, vrlo zanimljivu interaktivnu edukaciju održali su Dubravko Martić, voditelj Odjela za pravne i opće poslove, Silvestar Beneš, viši savjetnik za PDV i Milan Pavlović, viši savjetnik za JOPPD.

U ime Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije u radu ovog skupa sudjelovali su njezin predsjednik Zoran Horić i tajnik Božidar Jeremić, koji su s predstavnicima Porezne uprave dogovorili da se ovakve edukacije nastave početkom svake godine te po potrebi i češće odnosno kada se pojave veće izmjene poreznih propisa.

Svi sudionici su izrazili veliko zadovoljstvo što je organiziran ovakav način izravne komunikacije s najvažnijim predstavnicima Područnog ureda, posebice što su mogli postaviti pitanja vezana za probleme u praksi, ali također i sugerirati što bi valjalo promijeniti u nekom propisu te smanjiti količinu često suvišnih obrazaca.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content