Općina Suhopolje raspisala natječaje za financiranje rada udruga u sportu, kulturi i drugim društvenim djelatnostima

Općina Suhopolje raspisala je javne natječaje za financiranje javnih potreba općine u području sporta, kulture i ostalih društvenih djelatnosti za 2019. godinu. Vrijednost natječaja za potrebe u sportu je 270 tisuća kuna. Najmanji iznos kojeg udruge mogu prijaviti i ostvariti po pojedinom projektu ili programu je 5 tisuća, a najveći 160 tisuća kuna.

Kada je riječ o potrebama u kulturi, vrijednost natječaja je 35 tisuća kuna. Najmanji iznos projekta ili programa koji se može prijaviti je tisuću kuna, a najveći 30 tisuća kuna. S druge strane, za ostale društvene djelatnosti izdvojeno je 35 tisuća kuna, s tim da je najmanji prijavljiv iznos tisuću kuna, a najveći 30 tisuća kuna.

Svaka udruga može prijaviti više projekata u sklopu natječaja na provedbu do 12 mjeseci, odnosno do 31. prosinca 2019. godine. Prijaviti se, naravno, mogu samo udruge s područja općine Suhopolje. Rok za prijavu projekata ili programa je 8. ožujka 2019. godine.

Ovdje potražite sve obrasce i dodatne informacije za prijavu programa i projekata – sport, kultura, ostale društvene djelatnosti,. (www.icv.hr, ml)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content