Općina Suhopolje sufinancira osposobljavanje odraslih za poljoprivredna i ugostiteljska zanimanja

Općina Suhopolje donijela je odluku o sufinanciranju osposobljavanja svojih mještana na programima Pučkog otvorenog učilišta u Slatini. Upisi su u tijeku, a prijave traju do 1. ožujka.

Općina će tako sufinancirati s 200 kuna sve osobe s prebivalištem u Općini Suhopolje koje odluče upisati osposobljavanje za niz zanimanja: voćar i vinogradar, povrtlar, sakupljač i uzgajivač ljekovitog bilja, pčelar, mljekar, cvjećar, voditelj seljačkog gospodarstva ili OPG-a, vinogradar i podrumar, ratar, cvjećar – aranžer, proizvođač jakih alkoholnih pića, mesar, rukovatelj motornom pilom, rukovatelj vrtnim strojevima za održavanje zelenih površina u hortikulturi, rukovatelj traktorom s radnim priključcima, rukovatelj traktorskom motornom kosilicom, rukovatelji radnim strojevima, rukovatelji radnim strojevima, rukovatelji radnim strojevima, program osposobljavanja za jednostavne poslove u zanimanju konobar, program osposobljavanja za jednostavne poslove u zanimanju kuhar, Program usavršavanja za poslove voditelja izrade i provedbe EU projekata, Program osposobljavanja za uzgajivača ovaca i koza, Program osposobljavanja za poslove mljekara – sirara, poljoprivredni gospodarstvenik/ica.

Uz Općinu Suhopolje osposobljavanje odraslih sufinancira i Virovitičko-podravska županija. Sve informacije o cijeni obrazovnog programa kao i njegovom trajanju možete vidjeti OVDJE.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content