Počinje LiDraNo 2019.: Ove godine domaćini OŠ Ivana Brlić Mažuranić i Strukovna škola Virovitica

U ponedjeljak 18. veljače, u Virovitici će se održati Županijska smotra literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva LiDraNo 2019. Uz pokroviteljstvo Virovitičko-podravske županije, domaćin ovogodišnje Smotre za učenike i učenice osnovnih škola bit će Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić Virovitica, a za učenike i učenice srednjih škola, Strukovna škola Virovitica.

Svečano otvorenje LiDraNa započet će u 8.30 sati u Kazalištu Virovitica. Slijede dramsko-scenski nastupi učenika osnovnih škola. Uslijedit će proglašenje uradaka i izričaja predloženih za državnu smotru LiDraNo 2019. Od 11,30 sati na rasporedu su okrugli stolovi po pojedinim područjima koji će se održavati u Osnovnoj školi Ivane Brlić Mažuranić te u Kazalištu Virovitica. Po završetku sudionicima smotre biti će dodijeljene pohvalnice i zahvalnice te priznanja.

Istoga dana, od 13,30 sati održat će se i Županijska smotra literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva učenika i učenica srednjih škola. Nakon otvorenja, uslijedit će dramsko-scenski nastupi u Kazalištu Virovitica. U 16.00 predviđena je zakuska za sve sudionike smotre. Okrugli stol te prosudbe povjerenstva održat će se u 16.30, a po završetku će se podijeliti pohvalnice, zahvalnice i Zbornici LiDraNo-a 2019. (www.icv.hr, lmh; foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content