PRISJETIMO SE Donosimo vam veliku fotogaleriju prve “Noći nokauta” u Virovitici

Tekst u cijelosti prenosimo iz arhive Virovitičkog lista:

Ne pamti se kad je zbog nekog sportskog spektakla tako bila puna Sportska dvorana Tehničke škole. Tribine “načičkane”, mnoštvo koje stoji iza njih i pun parket. Spektakl. Promocija je odradila posao, tražilo se slobodno mjesto…

MMA “Noć nokauta” je bio pun pogodak za sve ljubitelje borilačkih vještina koji su uživali u profesionalnim slobodnim borbama u kavezu. Dvije borbe nisu viđene i baš su to bile dvije članova KSB Nokauta. Dražen Palfi je imao neviđen peh. Na putu prema oktogonu, stao je na staklo koje mu je ostalo zabijeno u nozi, pa nije niti ušao u kavez, dok protivnik Dine Toplaka nije niti došao u Viroviticu.

Što se tiče ostalih boraca iz Virovitičko-podravske županije pobjedu je ostvario Mateo Horvat iz Boksačkog kluba Virovitica koji je “probio led” i u prvoj borbi večeri pobijedio tehničkim nokautom u 2. rundi Valentina Kirina iz Novske, u kategoriji do 65 kg.

U drugoj borbi Aleksandar Gospić iz orahovačkog MMA Combat-a, izgubio je u prvoj rundi tehničkim nokautom. Ivan Đurđević, također iz Nokauta, izgubio je tehničkim nokautom u prvoj rundi.

Još jedan Virovitičanin Ivan Perović, imao je cijeli meč pod kontrolom i kada je protivnika poslao u “knockdown” lupio ga je “soccer kickom” dok je ovaj ležao na podu te je bio diskvalificiran.

Luka Kusturić poražen je gušenjem također u prvoj rundi, dok je Nino Slijepčević nokautiran. U posljednjoj borbi večeri, Saša Klimek izgubio je nokautom od Nemanje Petrovića iako je imao protivnika “na konopcima”.

Organizator ovog borilačkog spektakla koji je svečano otvorio gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, bio je Klub slobodne borbe Nokaut iz Virovitice. Pokrovitelji su bili Grad Virovitica i Virovitičko-podravska županija, a medijski pokrovitelj turnira bio je Informativni centar Virovitica, odnosno Radio Virovitica, Virovitički list i internetski portal www.icv.hr.

1. ožujka 2015. godine, pripremio: V. Lesić, fotografije: M. Rođak

(www.icv.hr)