“SUNCE SLAVONIJE U VAŠOJ KOSI” Stručni seminar i bogat program festivala u Višnjici, 3. ožujka

Stručni seminar za frizere pod nazivom “FESTIVAL KOSE – SUNCE SLAVONIJE U VAŠOJ KOSI”, u organizaciji tvrtke “Shapeit” j.d.o.o. iz Zagreba te u suradnji sa Obrtničkom Komorom Virovitičko-podravske županije održat će se 3. ožujka (nedjelja) s početkom u 14 sati u hotelu “Pustara Višnjica”.

Stručni seminar vodit će Luciano Fai, Alessandro Girardi i Alberto Mezzanotte, inače profesori šišanja i vrhunski stilisti iz Verone.

Frizeri će imati priliku upoznati se sa najnovijim svjetskim trendovima, a odnosi se na bojanje, šišanje, pramenovanje i izrade frizura na muško-ženskim modelima, sa svim detaljima koje “lansira” Italija za navedeno razdoblje, proljeće/ljeto 2019. godine.

Na svim modelima biti će prikazan najnoviji makeup za navedeno razdoblje proljeće/ljeto 2019. U seminar će biti uključeni i učenici – budući frizeri svih srednjih strukovnih škola sa područja Virovitičko-podravske županije.

DSC 2951 Custom
foto: čitatelj

Gosti manifestacije su Mina Petra Petričec, modna etno dizajnerica koja će održati i veliku modnu reviju sa svojim programom za proljeće/ljeto 2019. Očekuje se i dolazak Miss turizma 2018. godine. Frizer Josip Križnjak iz Zagreba, dobitnik Kristalnog svijeta za najljepšu adventsku frizuru Hrvatske prikazati će posebno pletivo u kosi. Frizerka Sanela Moscarda iz Pule, dobitnica Kristalnog svijeta za najljepši adventski makeup Hrvatske, prikazati će svoj model.

Na kraju seminara, organizirana je i bogata tombola sa puno nagrada i različitih iznenađenja za svakog sudionika i naravno, zajednički domjenak i druženje.

(www.icv.hr)

[g-gallery gid=”506940″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content