U Općini Špišić Bukovici postavljena koso podizna sklopiva platforma

U zgradi Općine Špišić Bukovice u ulici Vinogradska 4 postavljena je koso podizna sklopiva platforma (element pristupačnosti za savladavanje visinske razlike) te će uskoro biti spremna za upotrebu.
Zgradi Općine zbog svoje važnosti i djelovanja kojima se ostvaruju javne potrebe nužno je potrebna platforma kako bi se omogućio pristup osobama s invaliditetom kojima je dosad bio onemogućen.
IMG 8315
Radovi postavljanja platforme vršili su se unutar zgrade Općine u Špišić Bukovici uz stubište. S obzirom na važnost i značajnost objekta postavljena koso podizna sklopiva platforma će svim osobama s invaliditetom osigurati jednostavan i siguran pristup prvom katu zgrade Općine kako bi bez ikakvih prepreka mogli pristupiti prvom katu zgrade i koristiti usluge ureda koji se tamo nalaze.
IMG f6891ca3ec35155bb03ae405aedd832d V
Potrebna sredstva za postavljanje koso podizne sklopive platforme omogućilo je Ministarstvo hrvatskih branitelja temeljem prijave projektnog prijedloga na Javni poziv za sufinanciranje projekata rješavanja pristupačnosti objektima osoba s invaliditetom sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske u 2018. Ministarstvo hrvatskih branitelja odobrilo je Općini Špišić Bukovici sufinanciranje u iznosu od 50.000,00 kn. Uspješno odobreni projektni prijedlog izradila je tvrtka DRAFT d.o.o. (spisicbukovica.hr)
IMG b066441b6fa283c51dddd6a0c123bb11 V

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content