UČINITE DOBRO DJELO U Caffe baru Gumenjak možete platiti “kavu za kasnije”

Većina nas svaki dan započinje sa šalicom tople kave, na poslu, kod kuće, gdje god da se nalazimo. Jednako tako, sjesti u kafić i popiti kavu – nešto je što većini nas predstavlja zadovoljstvo. No, jeste li ikad zapitali kako je kada si taj ritual nikako ne možete priuštiti? Kako bi ovo malo, ali dragocjeno zadovoljstvo omogućili svima, društvenim je mrežama počela kružiti ideja o „kavi za kasnije“.

Princip je jednostavan – dok plaćate svoju kavu, platite još jednu „za kasnije“.

Ova plemenita ideja zaživjela je u virovitičkom Caffe baru Gumenjak. On je trenutno jedini kafić na ovom području koji se pridružio ovoj akciji.

– Nedavno sam tek saznao za ovu ideju i odlučio sam da ju pokušamo provesti. Odlučili smo našim gostima ponuditi mogućnost da učine dobro djelo. Istina, riječ je samo o šalici kave, ali nekome će ta šalica značiti mnogo. Nadamo se da će naši gosti i građani prihvatiti ovu akciju i kupiti „kavu za kasnije“. A ovim putem pozivamo sve oni koji nisu u mogućnosti sebi priuštiti ovaj topli napitak, zbog bilo kojeg razloga, da dođu kod nas. Samo trebaju pitati za „kavu za kasnije“ – rekao je vlasnik kafića Damir Moslavac. (www.icv.hr, ml; foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content