BLIŽI SE VIROEXPO Donosimo vam mapu parkirališnih mjesta: Evo gdje ćete moći parkirati

Bliži nam se otvorenje sajma Viroexpo, drugog najvećeg regionalnog sajma u Hrvatskoj. Na najvećem Viroexpu do sada nastupit će 625 izlagača. Ovogodišnji sajam se održava na novoj lokaciji, u novoizgrađenoj hali na adresi Matije Gupca 63/3 (lijeva strana vojarne), a Grad Virovitica je osigurao dostatan broj parkirališnih mjesta za izlagače i posjetitelje.

Parkirna mjesta osigurana su na desnoj strani vojarne, odnosno kod Visoke škole Virovitica te kod Vegeške i tvrtke Virkom, gdje će ujedno biti sporedni ulaz u halu. U Upravnom odjelu za komunalne poslove, prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Virovitice ističu kako će se građane dodatno prometnim znakovima usmjeriti na mjesta za parkiranje.

received 260169591590630

Radi veće sigurnosti prometa, kao i sudionika i posjetitelja sajma policija će u neposrednoj blizini sajamskog prostora te kod Visoke škole gdje je osiguran najveći broj parkirnih mjesta, vršiti češće ophodnje te, ukoliko bude potrebno, pomoćnu regulaciju prometa.

Kako bi se izbjegle nepotrebne poteškoće u prometovanju, organizatori su pozvali građane koji su u mogućnosti da iskoriste lijepo vrijeme i prošeću do novosagrađene hale. Osim toga, iz središta grada do sajamskog prostora svakih će sat vremena voziti sajamski vlakić. (www.icv.hr, virovitica.hr; foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content