CJENIK ZA NEDAĆE Oni plaćaju za svoje “greške” i tako pune svoju blagajnu

Nogometni klub Bilogora 1947. iz Špišić Bukovice jesenski dio prvenstva završio je na posljednjem mjestu, a od veljače je i bez Uprave. Naime, nogometaši Bilogore još uvijek su bez predsjednika, čiju je funkciju u veljači napustio Mate Vukušić. Kako bi spasili klub od propasti, domaći dečki odlučili su se okupiti i dovesti neke nove snage. Tako se većina nogometaša vratila u ovaj klub, a došli su i novi, pa Bilogora 1947. sada na popisu ima više od 20 igrača. Da su se “vratili u igru” pokazuju i treninzi na koje se igrači redovito odazivaju tri puta tjedno, kao i pripremne utakmice, kojih su do sada odigrali tri i sve pobijedili. Treninge im vodi dugogodišnji igrač i kapetan Bilogore Borko Leš, a na mjestu kapetana sada se nalazi Ivan Arapinac, također dugogodišnji igrač Bilogore i domaći dečko.

IMG 6cbfe900d8ea18fa8dac98da410e06c2 V

No, ovi igrači više ništa ne prepuštaju slučaju pa su u svoje redove uveli i “Cjenik za nedaće”. Radi se o pravilniku koji “udara po džepu” one koji ga se ne drže. Tako igrač koji u igri “ševa” ne uhvati loptu u 15 dodavanja i za to dobije pljesak, mora u kasicu ubaciti 5 kuna, a ako mu u toj istoj igri lopta prođe kroz noge kazna je također 5 kuna. Ista kazna je i za sve igrače iz poražene ekipe u međusobnoj utakmici na treningu. Za kartone kazne su strože pa će žuti karton za priču “koštati” 10 kuna, dok je za crveni karton kazna 20 kuna, a za crveni karton za priču 100 kuna. Također, kažnjava se i izgubljena službena utakmica i to 10 kuna po igraču. No, tu je i kazna u drugoj valuti – gajbi, a platit će ju onaj kome zvoni mobitel za vrijeme sastanka prije utakmice.

IMG cd90a6b2b51223b2dfab3d94f0dba038 V e1553155866412

Uvođenje ovog cjenika dodatno je discipliniralo igrače NK Bilogora 1947., a prikupljeni novac u kasici, u kojoj već sada ima nekoliko stotina kuna, dobro će doći ovom klubu bez Uprave. (www.icv.hr)

[g-gallery gid=”515448″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content