Dan očeva u suhopoljskom vrtiću: Tate i njihova djeca proveli dan u igri i smijehu

Već tradicionalno Dječji vrtić Suhopolje obilježio je Dan očeva. Odgojiteljice i djeca za očeve su pripremili prigodan program, u kojem su kroz pjesme i recitacije opisali svoje očeve i što im oni znače u životu. Odgojiteljice Finka Jajalo i Ivana Matovina “začinile” su priredbu i izvele kratku šaljivu dramatizaciju.

U skupini Bubamare igre su pripremile i koordinirale Valeria Toth, Višnja Matovina i pripravnica Ana Kožul. U Pčelicama su se s djecom i tatama družile i zabavljale njihove tete Finka Jajalo i Ivana Matovina. U skupini Sovice s njima su „mudrovale“ odgojiteljice Bernarda Žibreg i Ivana Tomljanović.

IMG 490f7b7c1670fa6decb6077c0e51f1a8 V
Foto: DV Suhopolje

Vrtićarci su s veseljem i ponosom svojim očevima pokazali prostor u kojem svakodnevno borave, kao i igre koje su im pripremili.

– Sve je završilo uz ples i idejne pokrete očeva uz veselo bodrenje djece, aktivnost koja nas je do suza nasmijala. Iako mi je ovo već sedmi put da sudjelujem u ovoj manifestaciji, moja djeca i ja uvijek s uzbuđenjem i nestrpljenjem iščekujemo ovo druženje, a tete nas svaki put iznenade novim aktivnostima i pjesmama, koje često uz suze od smijeha, potaknu i one „suze ponosnice“ i emocije koje nam ponekad u užurbanoj životnoj svakodnevnici promaknu. Trebali bismo češće ostaviti sve obaveze, zastati i jednostavno uživati u vremenu i igri s našom djecom. Hvala našim vrijednim odgojiteljicama što nam oragiziraju ovakve dane i podsjete na ono što je najvažnije – rekao je jedan od očeva Bruno Lukačević.

Čitavo veselo društvo na početku je pozdravila i dobrodošlicu im poželjela ravnateljica vrtića Ivanka Škala, a posjetio ih je i načelnik općine Siniša Horvat. (www.icv.hr, ml)

[g-gallery gid=”515207″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content