DVD Orahovica održala redovnu skupštinu: Dodijelili diplome, medalje i plamenice

Dobrovoljno vatrogasno društvo ”Orahovica” održalo je svoju redovnu 137 godišnju skupštinu kojoj su nazočili zapovjednik VZ VPŽ Stjepan Venus, gradonačelnica Orahovice Ana-Marija Petin te mnoštvo predstavnika društava prijatelja. Izvješće o radu društva i operative nazočnima je predstavljeno u video izdanju u kojem je zapovjednik Robert Orina naglasio kako je DVD u 2018. imao 17 malih intervencija, a u prva tri mjeseca 2019. već 14.

-Odradili smo mnoštvo intervencija svih vrsta, pomagali gdje smo i koliko mogli i doista se od srca moram zahvaliti članovima našeg društva koji nesebično odvajaju svoje slobodne vrijeme kako bi pomagali drugima. Takve ljude treba iznimno cijeniti poštivati – rekao je između ostalog zapovjednik Orina.

Na kraju skupštine dodijeljene su diplome, brončane medalje i plamenice za požrtvovnost, dugogodišnji rad te položene tečajeve osposobljavanja, a čak dvije primila je tajnica društva Suzana Grgurić i to brončanu medalju za poseban doprinos zaštiti od požara i vatrogastvu te za položen tečaj za dočasnicu za koji je pohvaljena kao jedina koja je ispit riješila sa stopostotnim učinkom. Zahvalnice su još dobili, za navedeni doprinos Ivanka i Boris Broš, Zorica i Marija Orina, Mirjana Zeman, Željko Hajba, Tomislav Jockov, Miroslav Šimek, Aleksandar Jovanović, dr. Željko Hocenski, Stjepan Marković, Robert Mandić, Ervin Kovač i Mario Hornung. Brončane plamenice za požrtvovnost u gašenju požara dobili su Dajan Broš, Ivan Tomac i Tomislav Pezić, vatrogasnu spomenicu za 10 godina rada u društvu dobio je Matija Maričić, a uvjerenje za položen tečaj za zvanje bolničar dobio je Željko Hajba. Vatrogasna odličja i priznanja dobitnicima su uručili zapovjednik VZ VPŽ Stjepan Venus, dopredsjednik VZ Orahovica Ivica Podboj te predsjednik i zapovjednik DVD-a Orahovica Mato i Robert Orina. (www.icv.hr, vg)

0403dvd

Skupština DVD Orahovica Željko Hajba položio je za bolničara1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content