FOTO Nepobjediva Eva Gal najbolja kadetkinja na Otvorenom prvenstvu BiH u taekwondou

Ovog je vikenda u Prnjavoru održano Otvoreno prvenstvo Bosne i Hercegovine u taekwondou, na kojemu je nastupilo 35 klubova iz pet država sa 550 boraca. Taekwondo klub Slatina ponovo je briljirao sa osvojena četiri zlata i dva srebra, a Eva Gal je proglašena najboljom kadetkinjom prvenstva.

Eva je za TKD Slatina osvojila dva zlata i jedno srebro. Bila je prva u kategoriji mlađih kadetkinja do 35 kilograma s tri pobjede i prva u kadetkinjama do 30 kilograma s dvije pobjede, a srebro je osvojila u formama. Stefani Oskomić osvojila je zlato u kategoriji mlađih kadetkinja do 25 kilograma. Fran Kozjak okitio se zlatom u kategoriji kadeta do 45 kilograma, dok je Fran Bišćan bio srebrni u kategoriji juniora do 65 kilograma, tako što je u finalnoj borbi protiv domaćeg borca u regularnom dijelu bilo neriješeno, a u produžecima je ipak ostao bez zlata podijeljenom odlukom sudaca.

IMG 20190309 122008 Custom
foto: TKD Slatina

Na prvenstvu je slatinske taekwondoiste vodila trenerica Aleksandra Samardžija.

TKD Slatina ovim putem upućuje zahvalu hrvatskom branitelju, 100% invalidu, Slatinčaninu Danijelu Križeku na financijskoj donaciji za pomoć pri odlasku na prvenstvo.

(www.icv.hr, adf, TKD Slatina)

[g-gallery gid=”512559″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content