FOTO Nikola Plavšić projektilom u Pitomači razbio bunker iz Bereka

Nogometaši Pitomače prvu utakmicu nastavka natjecanja u 4. ligi Bjelovar-Koprivnica- Virovitica odigrali su s posljednjeplasiranim Tomislavom iz Bereka, pred svojim navijačima.

Gosti iz Bereka pokazali su se kao čvrsta momčad, koja je obrambenom formacijom uspješno branila svoja vrata, a u napadu, “što bude, bude”. Taktika im je bila izuzetno uspješna. Neutralizirali su napade domaće momčadi. Među igračima Pitomače uvukla se nervoza, uz pomisao da će doživjeti još jedan domaći remi.

Međutim, u posljednjim trenucima utakmice gostujući neprobojni bunker svojim rezantnim udarcem razbio je Nikola Plavšić, što je bilo dovoljno za minimalnu pobjedu 1:0. Zgoditak je izazvao erupciju oduševljenja na terenu i u gledalištu, a tri boda ostaju u Pitomači.

-Ovom utakmicom ulazimo u natjecateljski ritam. Čestitam mojim momcima, na trudu i zalaganju. Dali su sve od sebe, kako bi došli do bodova. Vjerujem da će nam u budućim utakmicama biti puno lakše igrati – zadovoljan je bio trener Pitomače Goran Bosilkovski.

Najbolji igrač u redovima Pitomače: Nikola Plavšić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)