FOTO U Katoličkoj osnovnoj školi Virovitica zabavnim programom obilježen Dan očeva

U ponedjeljak, 18. ožujka, uoči blagdana sv. Josipa, učenici Katoličke osnovne škole u Virovitici i njihovi očevi, djedovi, stričevi i ujaci poučnim predavanjem i veselim radionicama obilježili su Dan očeva.

Dr. Petar Nedić, specijalist interne medicine i kardiologije održao je očevima kratko i poučno predavanje. Nakon predavanja očevi su se pridružili djeci u radionicama. Učenici prvog razreda za vrijeme predavanja slikali su sebe i očeve te su očevi kasnije izradili okvir za sliku.

53733291 870805903259370 3623937952318488576 o Custom
foto: Katolička osnovna škola Virovitica

Na kraju su odigrali igru povjerenja. Drugi razred početak radionice započeo je podjelom kravata koje su napravili za svoje očeve. Ostatak radionice proveli su igrajući šaljive natjecateljske igre te su kraj radionice završili dirljivim glazbenim nastupom očeva i djece.

Učenici trećeg razreda s očevima, stričevima i djedovima natjecali su se u vezanju kravata i zabavljali se u plesu s balonima. Učenici četvrtog razreda kvizom “Kahoot” saznali su više o sv. Josipu, surađivali u natjecanju s očevima, pravili su svoje osobne karte te se dobro nasmijali u igri “Tko se krije iza odgovora”.

(www.icv.hr, Katolička osnovna škola Virovitica)

[g-gallery gid=”514954″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content