Održana sjednica Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije: Vijećnici donijeli niz odluka

U Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, uz predsjedavanje Mirana Janečića, održana je sjednica Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije. Sjednici je nazočio i virovitičko-podravski župan Igor Andrović, uz svoje zamjenike, Marija Klementa, Darka Žužaka i Igora Pavkovića, kao i pročelnici županijskih upravnih odjela, direktori i ravnatelji županijskih institucija.

Na sjednici su usvojene sljedeće točke: Prijedlog Odluke o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora u vlasništvu Virovitičko-podravske županije; Odluka o pokretanju postupka izrade Plana razvoja Virovitičko-podravske županije za razdoblje od 2021. – 2027. godine; Odluka o određivanju broja i lokacija timova u djelatnostima primarne zdravstvene zaštite; Odluka o funkcionalnoj integraciji zdravstvenih ustanova radi organiziranja obavljanja djelatnosti hitne medicine na području Virovitičko-podravske županije; Prijedlog Programa javnih potreba za obavljanje redovite djelatnosti Hrvatske gorske službe spašavanja, Stanice Orahovica za 2019. godinu, kao i razmatranje Javnih potreba iz Programa zdravstvene zaštite za 2019. godinu.

IMG 9491

Usvojeno je Izvješća o radu župana Virovitičko-podravske županije za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca 2018. godine, kao i Godišnji izvještaj rada obrane od tuče za Virovitičko-podravsku županiju u 2018. godini. Usvojen je Izvješće o stanju sigurnosti na području Virovitičko-podravske županije za 2018. godinu, kao i Izvješće o radu Savjeta mladih Virovitičko-podravske županije za 2018. godinu te Izvješće o radu Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije za 2018. godinu. Usvojeno je i Izvješće o radu Zavoda za hitnu medicinu Virovitičko-podravske županije za 2018. godinu s Financijskim izvješćem, kao i Informacija o nezaposlenosti i zapošljavanju na području Virovitičko-podravske županije u 2018. godini. Osim toga, dane su suglasnosti na pojedine Odluke Upravnog vijeća Opće bolnice Virovitica. (www.vpz.hr, foto: M. Lukačić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content