Održani izbori za članove vijeća mjesnih odbora Općine Čačinci – HDZ-u svih 42 mandata

U nedjelju su održani izbori za članove vijeća mjesnih odbora Općine Čačinci. Izbori su održani za 6 Vijeća mjesnih odbora i to za Brezovljane Vojlovičke, Bukvik, Humljane, Slatinski Drenovac, Paušince i Čačince.

Na temelju rezultata glasovanja na svim biračkim mjestima na području mjesnih odbora Općinsko izborno povjerenstvo utvrdilo je rezultate izbora za članove vijeća mjesnog odbora na kojima je jedina predana kandidacijska lista Hrvatske demokratske zajednice osvojila svih 42 mandata.

– Iako smo jedini predali kandidacijske liste i praktički nismo imali političke suparnike, i na taj smo način pokazali da je Hrvatska demokratska zajednica jedina ozbiljna politička opcija u našoj općini. Kandidati koji će predstavljati svoje mještane u Vijećima zasigurno će se znati izboriti za prioritete koji su neophodni za kvalitetan i ravnomjeran razvoj svih mjesta u našoj općini – rekao je Mirko Mališ, načelnik općine Čačinci.

Ukupna izlaznost je na ovim izborima očekivano mala (Brezovljani Vojlovički 39%, Bukvik 30%, Paušinci 23%, Humljani 16%, Čačinci 10%, Slatinski Drenovac 7%).

Izabrani kandidati koji će biti u šest Mjesnih odbora na području naše općine za VMO Brezovljani Vojlovički: Ivan Vengert, Goran Čolić, Goran Curić, Juraj Vengert i Dragan Videc. Za VMO Bukvik: Petar Dadić, Milan Milovac, Marija Šikić, Marko Zuanović, Anica Horvat, Antun Jusup i Milan Jurlina.

VMO Čačinci činit će tako Tamara Prelog, Mario Lončar, Šime Knežević, Mirko Štefok, Jasmina Habričko, Anton Jurlina, Marko Jurlina, Danijel Bušljeta, Jasna Grdić, Toni Ramić, i Emina Mužar.

U Vijeću MO Humljani izabrani su Krunoslav Gerenčir, Biljana Ognjenović, Zlatko Jembrišak, Danijela Jovanović, Dejan Selthofer, Marija Vujić i Danijel Boljkovac.

U Vijeće MO Paušinci izabrani su Vladimir Držaić, Nikica Stanković, Ivica Klepač, Dražen Goluska i Antun Hižman, dok su u Vijeće MO Slatinski Drenovac izabrani Verislav Kmet, Borislava Kubinčan, Dušanka Sabljak, Jovan Nikolić i Suzana Kmet. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content