OSNOVAN KLUB ZA OBARANJE RUKE “SAMSON” U prvom nastupu povijesni uspjeh, Antun Pancer viceprvak Hrvatske

U naselju Donje Predrijevo, u sastavu općine Zdenci, krajem veljače osnovan je Klub za obaranje ruke “Samson”, prvi takav na području Virovitičko-podravske županije.

Dužnost predsjednika kluba obnašat će Danijel Brkić, dopredsjednik je Marko Garić, dok će u ulozi tajnika biti Miroslav Tot.

Obaranje ruke je sport s dva sudionika u kojem svaki od njih postavlja jednu ruku savijenu u laktu (desnu ili lijevu) na površinu stola za obaranje pritom je dodirujući laktom te hvata suparnikovu šaku u hvat.

5 Custom 1
foto: K.O.R. Samson

Osnivanjem kluba natjecatelji iz Donjeg Predrijeva stekli su i pravo nastupa na 10. Državnom prvenstvu u Sinju, održanom proteklog vikenda i na samom početku, fantastičan rezultat.

U kategoriji do 75 kilograma Antun Pancer osvojio je drugo mjesto u lijevoj ruci te peto mjesto u desnoj ruci. Nastupio je i drugi natjecatelj, Danijel Brkić, koji je u kategoriji do 95 kilograma osvojio peto mjesto u lijevoj i šesto mjesto u desnoj ruci.

1 Custom 1
foto: K.O.R. Samson

Dan nakon održanog Državnog prvenstva, izbornik reprezentacije u Obaranju ruke, objavio je popis reprezentativaca, a među reprezentativcima našlo se i ime Antuna Pancera iz Donjeg Predrijeva koji će boje Hrvatske braniti u kategoriji do 75 kilograma.

(www.icv.hr, K.O.R. Samson)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content