FOTO U Slatini uručena uvjerenja polaznicima edukacije za voditelja izrade u provedbi EU projekata

U Art dvorani Pučkog otvorenog učilišta Slatina polaznicima edukacije voditelja izrade u provedbi EU projekata uručena su uvjerenja o usavršavanju. Edukaciju je provelo Pučko otvoreno učilište slatina u suradnji sa dogovorenom predavačicom Danijelom Maravić, a prijavitelj projekta je LAG Marinianis s partnerima Općinom Sopje, Općinom Čađavica i LAG-om Bosutski niz.

Prije početka podjele uvjerenja polaznicima edukacije nekoliko riječi i čestitke uputili su ravnateljica POU Slatina Danijela Fabric Fabijanac i predavačica Danijela Maravić.

Cilj projekta, u koji je uključena i ova edukacija, je riješiti socijalnu isključenost te nedostatak vještina potrebnih mladima pri zapošljavanju, kao i osmišljavanje slobodnog vremena za mlade, a što će doprinijeti ispunjavanju ciljeva projekta poput uključivanje mladih u zajednicu, povećanje socijalizacije, te komunikacijske i društvene vještine, povećati će se pristup informacijama mladima o tome kako i gdje provesti slobodno vrijeme, kako se uključiti u djelovanje u lokalnoj zajednici i slično.

IMG 7614 Custom

Projekt, vrijednosti 660.856 kuna, ugovoren je sa Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva kao provedbenim tijelom.

Uvjerenja o usavršavanju za voditelja izrade u provedbi EU projekata polaznicima edukacije uručili su je predsjednik LAG-a Marinianis Mirko Rončević i voditeljica LAG-a Marinianis Renata Butka.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”516226″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content