Primamljiv bicikl očekuje sve posjetitelje Viroexpa na štandu Sisačko-moslavačke županije

Prošetate li Viroexpom, naići ćete na razne rukotvorine, igračke, majice, delicije iz svih krajeva Hrvatske kao i na maštovite izume. Mnogo je eksponata koji mame poglede, svatko ima neku želju za sebe ili za bližnjega – rado ćemo kupiti nekoga ne bi li usrećili svoje članove obitelji, prijatelje ili poznanike.

Borba u konkurenciji je velika, a sajamski popusti primamljivi. Nekoliko je štandova s istom ili sličnom ponudom te se cijene mogu uspoređivati, no neki eksponati su ipak jedinstveni.

Među njima je i replika starinskog bicikla iz Novske, Sisačko-moslavačke županije.

-U našoj županiji radi se “punom parom” te se tako već treću godinu zaredom prijavljujemo na natječaje Ministarstva turizma u svrhu razvoja cikloturizma. Unazad dvije godine smo gotovo 800.000 kuna uložili u razvoj cikloturizma. Nadamo se da će ova replika bicikla samo poboljšati želju da ljudi u što većem broju posjete našu županiju – istaknula je Ana Klarić, predstavnica Razvojne agencije Sisačko-moslavačke županije.

Na štandu Sisačko-moslavačke županije možete doći isprobati repliku starinskog bicikla koji je za ovu prigodu dobio ime “Lijepi”.

Diljem Sisačko-moslavačke županije postavljene su replike pet metara velikih identičnih replika starinskog bicikla, koje su prema raznim potrebama ukrašavani lampicama kako bi turistima ugođaj učinili potpunim. Ovaj bicikl nije klasično informacijsko obilježje županije već je nešto puno ljepše i upečatljivije te se time izrazito ponose.

(www.icv.hr, lmh, foto: L. Martinko-Hock)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content