STK VIROVITICA Seniori “razbili” Slavonski Brod, mlađi kadeti izborili plasman na državno prvenstvo

Započeo je proljetni dio 2. Hrvatske stolnoteniske lige – Slavonija Zapad, a Virovitičani su gostovali u Bjelovaru i Slavonskom Brodu.

U prvoj utakmici s Bjelovarom, iako rezultat tako ne govori, pružen je vrlo jak otpor favoriziranoj domaćoj ekipi, koja ima aspiracije i za 1. Hrvatsku ligu. Naime, u čak tri meča rezultat je završio 3:2 u setovima s vrlo “gustim” završnicama setova.

STK Bjelovar – STK Virovitica 4:0

Kovačić – Đerđ 3:0
Međeral – Jagušić 3:2
Pečarić – Kulej 3:2
Šćurić/Međeral – Đerđ/Jagušić 3:2

Drugu utakmicu u Slavonskom Brodu, virovitički trojac Darko Kulej, Ivica Đerđ i Josip Jagušić je rutinski pobijedio, samo uz poraz u igri parova.

STK Slavonski Brod – STK Virovitica 1:4

Župan – Đerđ 2:3
Sigurnjak – Kulej 1:3
Beraković – Jagušić 1:3
Župan/Sigurnjak – Đerđ/Jagušić 3:0
Župan – Kulej 1:3

Nakon 14. kola, Virovitičani imaju sedam pobjeda i sedam poraza i nalaze se na šestom mjestu prvenstvene ljestvice. Prvenstvo se nastavlja ovog vikenda domaćim susretima sa Novskom i Strmcem iz Nove Gradiške.

IMG 83304b1fdfc1be0bdf61781a16afd4cb V Custom e1551967126885
foto: STK Virovitica

MLAĐI KADETI STK “VIROVITICA” PRVACI REGIJE

Mlađi kadeti STK Virovitice, igrači do 14 godina, pobjednici su ekipnog prvenstva stolnoteniske Slavonske regije – Zapad, koje je održano u Lipiku.

Za virovitički klub nastupili su Teo Lorenzo Radović, Luka Ljulj i Mate Blažević. Na krilima ponajboljeg mlađeg kadeta regije Tea Lorenza Radovića, svladali su sve svoje protivnike i time izborili nastup na ekipnom državnom prvenstvu za mlađe kadete.

(www.icv.hr, STK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content