UZ MJERU SAMOZAPOŠLJAVANJA Dr. Nataša Gržetić-Car otvorila ordinaciju dentalne medicine

Pomoć iz mjere samozapošljavanja s Hrvatskog zavoda za zapošljavanje prije dvije godine iskoristila je i dr. Nataša Gržetić-Car i to kako bi otvorila vlastitu ordinaciju dentalne medicine u Virovitici. Dobila je 35.000 kuna, iznos koji joj je, ističe, bio važna pomoć pri pokretanju vlastitog posla.

– Radila sam šest godina u ambulanti u Domu zdravlja u Virovitici. Suprug Branimir također je iskoristio ovu mjeru, otvorio je vlastitu ambulantu prije par godina i imao je jako dobra iskustva pa sam se i sama odlučila na isti korak. Ova mjera bila mi je velika potpora u toj prvoj godini poslovanja – istaknula je dr. Nataša koja ističe kako je novac koji je dobila od države iskoristila za kupovinu opreme, administrativne troškove vezane za rad sestre u ambulanti i knjigovodstvene usluge.

– Samo opremanje jedne ambulante za dentalnu medicinu iziskuje velika financijska sredstva, pa smo koristili i ušteđevinu skupljenu tijekom godina. Ova pomoć, u vidu pomoći u doprinosima i sličnom, zaista mi je bila važna – rekla je dr. Nataša.

Sam postupak prijave ocjenjuje jednostavnim i poručuje svima koji razmišljaju o pokretanju vlastitog obrta, tvrtke ili drugog poslovnog subjekta da se odvaže, naprave dobar poslovni plan i iskoriste priliku koja im se nudi.

– Mislim da je malim poduzetnicima, osobito onima koji nemaju velike početne troškove, ova mjera velika pomoć, osobito jer prvih godinu dana ne moraju razmišljati o doprinosu i sličnome – ocjenjuje dr. Nataša iza koje je već više od godinu i pol dana uspješnog poslovanja, ali i zadovoljnih pacijenata. (www.icv.hr, mlo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content