Varteksov Modabus dolazi na Viroexpo 24. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede

Mjesec dana nakon što je ugledao „svjetlo dana“ u Varaždinu, Varteksov Modabus ukazat će se u Virovitici, na Viroexpu. Radi se o putujućoj trgovini, u kojoj se ne prodaju artikli. Naime, ljudi u njemu mogu pogledati i probati artikle, a nakon što budu fotografirani, i dobiju kod artikla, željeni komad odjeće doći će im u roku od 24 sata na kućnu adresu. U Modabusu, cijelo će vrijeme biti dvije do tri asistentice koje će kupcima pomagati pri odabiru.

– Varteks Modabus eliminira udaljenost između kupca i trgovine. Vraćamo se u mjesta u kojima smo nekada bili i idemo gdje još nikada nismo. Donosimo vam ponudu kvalitetnih odijela od vrhunskih tkanina, ali i druge muške i ženske odjeće uz stručno vodstvo naših konzultanata za potpuni modni doživljaj. Također, Modabus ćemo iskoristiti za predstavljanje kolekcija i druge modne doživljaje koji se inače događaju samo u glavnom gradu – istaknuo je predsjednik uprave Varteksa, Nenad Bakić.

varteks1 e1552263629513
Foto: varteks.hr

Uz predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarović, pokrovitelj sajma je i Vlada RH. Ostali pokrovitelji su: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo turizma. Organizatori i pokrovitelji sajma: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o.. Zemlja partner je Republika Slovenija, Županija partner Splitsko-dalmatinska županija, a i ove godine će Grad partner biti Grad Zagreb. Ove godine pokrovitelj i partner sajma je i Slatinska banka i Osječko pivo. Otvorenje Viroexpa je u petak 15. ožujka, a sajam traje do nedjelje 17. ožujka. (www.vpz.hr, www.varteks.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content