VIROEXPO 2019. Ekološka stanica s crpkom za snabdjevanje vodom na izložbenom prostoru Work-Ing

Na ovogodišnjem Viroexpu posjetite izložbeni prostor Work-Ing iz Varaždina i provjerite njihovo učinkovito rješenje za automatsko navodnjavanje. Pogledajte kako radi njihova ekološka stanica s crpkom za snabdjevanje vodom potrebnom za zaljevanje. Ona doprinosi zdravoj klimi i proizvodnji hrane pomoću ekološkog izvora energije.

Mogućnosti stanice su različite: nezavisna je o izvoru energije i priključku na mrežu, snaga se dimenzionira prema projektu navodnjavanja tj. prema potrebi protoka vode i tlaku. Zaljevanjem možete upravljati po sekcijama, dnevno, jutarnje, večernje i kada nema sunca. Zalijevanje se gasi kada pada kiša, a izbor pumpe ovisi o dobivanju vode i potrebne
količine protoka i pritiska (najmanje 2,5 bara) u izvedbi za: dubinski bunar, lagunu ili potok.

IMG 20190316 140134

Prilagođena je za sva godišnja doba jer je zašticena od UV zračenja i smrzavanja. Gradi se za fiksno postavljanje, mehanički stabilno, ispitano na vjetar i snijeg. Oprema je certificirana i prilagođena s vijekom trajanja od 20 godina.

Jednako tako, stanica automatski upravlja zalijevanjem i prihranom, njome možete upravljati nadzorom na daljinu preko mobilne aplikacije.

Zaboravite traktore, agregate, gorivo, struju i trud. Postanite energetski neovisni i ekološki osvješteni! (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content