VIROEXPO 2019. Na vanjskom prostoru bogata ponuda, od sušenih smokava do traktora vrijednog 1,7 milijuna kuna

Na vanjskom izložbenom prostoru Viroexpa ove godine posjetitelji mogu vidjeti šaroliku ponudu domaćih poljoprivrednih proizvoda, ali i najbogatiji izbor poljoprivredne mehanizacije, traktora i opreme do sad. Doslovno, od sušenih smokava i svježih limuna, pa sve do različitih prskalica i skupocjenog traktora, vrijednog 1,7 milijuna kuna

MG 9510

Na ovom dijelu Viroexpa možete kupiti i sadnice voćaka, domaća ulja i vina, ručno pletene košare i slično. Ako vas je šetnja izmorila, možete “napuniti baterije” svježim lepinjama ili omiljenim obrokom s menija brze hrane, a zatim i zasladiti se na jednom od štandova sa slatkišima.

MG 9502

Poljoprivredna gospodarstva i obrtnici pripremili su i poseban sadržaj za najmlađe – od odjeće i igračaka pa sve do kokica i gumenih bombona.

Ovo je mjesto na kojem se predstavljaju i udruge sa svojim poznatim gastro specijalitetima. Tako danas (subota) posjetitelji su mogu ručati lovački paprikaš koji su pripremile udruge s našeg područja, a sutra (nedjelja) u isto vrijeme riblji paprikaš i specijalitete koje za goste Viroexpa 2019. pripremaju njihovi kolege ribolovci.

Što još možete vidjeti na ovom prostoru, otkrijte u našoj fotogaleriji.  (www.icv.hr, mlo, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”513583″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content