VIROEXPO 2019. Pronađite Gurmanov štand i njihove vrhunske proizvode po originalnoj makedonskoj recepturi

rpt

Široku paletu proizvoda od paprike u premium klasi po originalnoj makedonskoj recepturi pronađite i na ovogodišnjem Viroexpu. Na izložbenom prostoru Gurmana pronađite blagi i ljuti ajvar, zakusku (pečena paprika oguljenu i pržena u vlastitom sosu s češnjakom i peršinom), maliđano ili bijeli ajvar (vrhunska pasta od zelene paprike i crnog patlidžana), blage i ljute feferone, cherry papričice, papričice punjene sirom u tri boje, ljutenicu, pečenu papriku i somborka papriku u vinskom octu s češnjakom i peršinom…

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Gurmano proizvodi su razlika koja se okusi, a koju prvenstveno čini sorta paprike, kurtovska kapija koja raste na 675 metara, odnosno isključivo u području gdje je tvornica koja proizvodi ove vrhunske i ukusne proizvode. Proizvodi se rade isključivo od prve klase paprike, ajvar se radi u limitiranim količinama u roku od 80 dana i samo od svježe paprike. Peče se u tunelima na 800 stupnjeva, 80 posto se guli industrijski, a ostatak posto ručno tako da je gotovo 100 posto očišćeno od sjemenki, koštica i kožice kako bi bio što krupnije mljeven, a time i okusi jači.

U Virovitici njihove proizvode, papričice punjene sirom, blagu zakusku te blage i ljute feferone možete pronaći u Kauflandu, a njihov čuveni ajvar najbliže se nalazi u Kloštru Podravskom, no uskoro je planu proširiti im se i na Slavoniju. (promo)