“ZAŽELI-OPĆINA ČAĐAVICA” Korisnicima započela podjela higijenskih potrepština

foto: R.T.

Nakon provedene javne nabave, u sklopu projekta “Zaželi-Općina Čađavica”, djelatnice, žene starije od 50 godina zaposlene na 24 mjeseca kroz projekt, zajedno su sa načelnikom Općine Čađavica Mirkom Rončevićem i koordinatorom projekta Igorom Čičekom, obišle korisnike te im podijelile potrepštine za osobnu higijenu i higijenu njihovih domaćinstava.

Načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević ujedno se uvjerio u odnos djelatnica i korisnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...
foto: R.T.

– Od danas i svaki sljedeći mjesec za vrijeme trajanja projekta ”Zaželi-Općina Čađavica” korisnicima ćemo dostavljati po jedan ovakav paket za higijenu. U domaćinstvima koja smo obišli uvjerio sam se da vlada pozitivna atmosfera i da su korisnici zadovoljni. Osim ovih paketa, korisnici se u slučaju nekih potreba i problema slobodno mogu javiti u Općinu, a mi ćemo u okviru mogućnosti iste otkloniti – rekao je općinski načelnik Mirko Rončević.

Projekt “Zaželi-Općina Čađavica” financiran je kroz bespovratna sredstava iz Europskog socijalnog fonda, a zaključen je s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje sa 100%-nim financiranjem ukupne vrijednosti projekta 2.040.257 kuna, koji je pisala VIDRA, Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije.

foto: R.T.

– Potrebnu pomoć kroz ovaj projekt na dvije godine dobiva šezdeset osoba s područja općine Čađavica starije životne dobi, a deset žena starijih od pedeset godina je zaposleno, koje su morale proći dvije edukacije Pučkog otvorenog učilišta Slatina – zaključio je M. Rončević.

(www.icv.hr, adf)

foto: R.T.
foto: R.T.