Zbor građana Čemernica: Očekuje se izgradnja nove škole za koju je izdana građevinska dozvola

Nakon Korije, gradonačelnik Ivica Kirin sa suradnicima održao je u četvrtak, 28. ožujka sastanak s građanima Mjesnog odbora Čemernica. Predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Miljenko Sabo u uvodnom se govoru ukratko osvrnuo na odrađene aktivnosti na području Čemernice, ujedno zahvalivši Gradu Virovitici i gradonačelniku Kirinu na potpori. Također, ovom prilikom je iznio i potrebe ovog Mjesnog odbora i aktivnosti za koje u narednom periodu očekuje podršku.

Na području Čemernice prošle su godine uređeni poljski putevi i to nastavak odvojka Zagrebačke ulice i spoja prema Rezovcu. Također, uz poljski put prema Rezovcu posađeni su jablani te je nabavljen namještaj za Mjesni dom.

Najznačajnija aktivnost vezana za područje ovog Mjesnog odbora je građevinska dozvola za novu zgradu Područne škole koja će osobito obradovati mališane i njihove roditelje.

Ovom prilikom gradonačelnik Ivica Kirin istaknuo je i kako je izdana građevinska dozvola za izgradnju istočnog kolektora, čime će se riješiti problem postojeće sanitarne odvodnje stanovnika Čemernice, Taborišta i Rezovca. Za isti projekt trenutno je objavljena nabava za izvođenje radova.

Sljedeći zbor građana na rasporedu je u petak, 29. ožujka u Svetom Đurađu. (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content