ŽUPANIJSKO IZ ENGLESKOG Pogledajte koji se srednjoškolci najbolje snalaze s ovim stranim jezikom

U Srednjoj školi ”Stjepan Ivšić” Orahovica održano je Županijsko natjecanje u poznavanju engleskog jezika. U kategoriji učenika smjer gimnazija sudjelovalo je devet učenika drugih razreda i četiri učenika četvrtih razreda dok se u kategoriji učenika strukovnih i tehničkih škola natjecalo deset učenika, pet učenika prvih i pet učenika drugih razreda.

U kategoriji drugih razreda gimnazije prva četiri mjesta pripala su virovitičkim gimnazijalcima, prvo je osvojio Jakov Ferenčević. Drugi je bio Vedran Gvojić, a treći Dino Kurečić. Kod drugih razreda strukovnih škola prvo mjesto pripalo je Mateju Krnjaku Madjericu iz Strukovne škola Virovitica, drugi je bio Karlo Varga iz Tehničke škole Virovitica, a treći, također iz Tehničke škole, Vedran Grgesina.

U kategoriji učenika četvrtih razreda gimnazije prvo mjesto pripalo je Petru Žigi iz Gimnazije Petra Preradovića Virovitica, drugi je bio, također virovitički gimnazijalac, Dominik Trupinović, dok je treća bila Mirta Škraba iz Srednje škole ”Stjepan Ivšić” Orahovica. U konkurenciji četvrtih razreda strukovnih škola slavio je Patrik Cik Srednja škola Pitomača, drugo mjesto osvojio je Matija Ivanić, također iz pitomačke srednje škole, dok je treće mjesto pripalo Anamariji Radanović iz Strukovne škole Virovitica.

Predsjednica Povjerenstva natjecanja engleskog jezika bila je prof. Sanda Bašić iz orahovačke srednje škole ”Stjepan Ivšić”. (www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content