1. ŽNL Zdenačka Sloga zgodicima Duspare i Dedaja zasluženo pobijedila čačinačku Mladost

Zdenačka Sloga i dalje svoje domaće utakmice igra na okolnim terenima, ali podsjetimo, iz razloga što su njihove svlačionice u fazi obnove. Ovoga puta su u Dolcima ugostili čačinačku Mladost, u sklopu 19. kola prve županijske lige i na kraju slavili s konačnih 2:1.

Zgoditke za domaću momčad postigli su Mario Duspara iz kaznenog udarca i Alen Dedaj, dok je jedini gostujući pogodak djelo Matka Čilaga.

Trener zdenačke Sloge Zoran Mandić izrazito je zadovljan pristupom svoje momčadi, ali i kvalitetom utakmice.

-Riječ je o dvije odlične ekipe koje su to dokazale i na terenu. Jako dobra, živa utakmica s obje strane u kojoj smo mi na kraju ipak zasluženo slavili. Kada smo kompletni, možemo igrati sa svima i odnijeti bodove i to je bio slučaj protiv jako dobre Mladosti. Čestitam objema momčadima na odličnoj partiji, a naravno mojim momcima pohvala za pristup, zalaganje i na kraju vrijednu pobjedu – rekao je Mandić.

Velimir Tresk, strateg čačinačke Mladosti slično je vidio utakmicu.

-Što reći, opet smo knap izgubili, ali moram priznati Sloga je bila bolja i zasluženo pobijedila. Jedna tvrda utakmica s puno agresije i upravo ta veća agresija s domaće strane je donijela pobjedu. Mi smo ponovno patili u završnici, ali što je tu je, idemo dalje. U sljedećem kolu kod kuće čekamo momčad iz Čađavice, koja se evidentno dignula ovo proljeće i neće biti lako, tim više što mi igramo bez tri važna vezna igrača. Periša i Čavić imaju kartone, a Maršić je ozlijeđen. No, ne tražim alibi, mi igramo na svom terenu i dat će sve od sebe da bodovi ostanu u Čačincima – zaključio je Tresk.

Sloga Zdenci – Mladost Čačinci 2:1
Igrač utakmice: Mihael Nikolić

(www.icv.hr, vg, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content