2. ŽNL U Miljevcima derbi između Mladosti i Borove, u Špišić Bukovici okršaj “ljutih” rivala

Županijski drugoligaši u nedjelju, 14. travnja u 16,30 sati igraju utakmice 15. kola.

Najuzbudljivije će biti u skupini Istok. U Miljevcima će snage odmjeriti izravni konkurenti za naslov prvaka, domaća Mladost i Borova. Podsjetimo se, jesenas je Mladost uvjerljivo pobijedila u Borovi rezultatom 4:1. Može li Borova uzvratiti i borbu za naslov učiniti uzbudljivom?

U Ćeralijama igraju dvije momčadi s istim brojem bodova (20), četvrte Ćeralije i peti Zrinski iz Nove Bukovice. U ostalim utakmicama skupine domaće momčadi su favoriti, jer su bolje plasirane od gostujućih.

U skupini Zapad vodeći Omladinac iz Korije, koji je još bez izgubljenog boda, gostuje u susjednoj Špišić Bukovici kod Bilogore 1947. Mogu li Bukovčani iznenaditi prve susjede?

Zanimljivo bi trebalo biti u Gradini gdje gostuje Mladost iz Vukosavljevice i u Gornjem Bazju, gdje igraju Dinamo iz Kapele Dvora i Sokol iz Milanovca. Podgorje je favorit u susretu s Turanovcem, a Drava u Terezinom Polju gdje igra sa Svetim Đurađom.

Skupina Istok: Mladost Miljevci – Borova, Ćeralije – Zrinski Nova Bukovica, DOŠK Dolci – Mladost Bakić, Standard Nova Šarovka – Munja Veliki Rastovac i Crnac – Kozice, dok je Tehničar iz Cabune slobodan.

Skupina Zapad: Bilogora 1947. Špišić Bukovica – Omladinac Korija, Gradina – Mladost Vukosavljevica, Podgorje – Turanovac, Drava Terezino Polje – Sveti Đurađ i u Gornjem Bazju Dinamo Kapela Dvor – Sokol Milanovac, dok je Croatia iz Grabrovnice slobodna.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content