VIDEO Derbi u Miljevcima pripao domaćoj Mladosti, Omladinac iz Korije nastavlja puniti mreže protivnika

Na terenima županijskih drugoligaša, proteklog je vikenda odigrano 15. kolo u obje skupine.

Ako do kraja ne bude većih iznenađenja, na utakmici u Miljevcima riješeno je pitanje prvaka u drugoj županijskoj nogometnoj ligi Istok. Pred 200-tinjak gledatelja u “otvorenoj” utakmici domaći napadač Florijan Rupčić postiže u 78. minuti jedini zgoditak i “baca” domaće navijače u trans te donosi pobjedu domaćoj Mladosti u derbiju kola protiv Borove.

U ostalim utakmicama skupine Istok domaće momčadi su bile uvjerljive. DOŠK je u Dolcima pobijedio Mladost iz Bakića 3:0. Ćeralije su na svom terenu pobijedile Zrinski iz Nove Bukovice 5:2. U Novoj Šarovki Standard je bio bolji od Munje iz Velikog Rastovca 5:0. Najuvjerljiviju pobjedu je zabilježio Crnac nad Kozicama 7:0. Slobodan je bio cabunski Tehničar.

U skupini Zapad vodeći Omladinac nastavlja puniti mreže protivnika. U susjednoj Špišić Bukovici pobijedio je domaću Bilogoru 1947. 9:2. Zgoditke za goste su postigli Tomislav Škvarić četiri, Dario Godeč tri i Vedran Grubić dva, dok su za domaće strijelci bili Stipo Djak i Josip Čoklo.

U Podgorju je Turanovac poveo pogotkom Mihaela Taušana u devetoj minuti. U samoj završnici Matija Krmpotić s dva zgoditka je preokrenuo rezultat na 2:1 i donio pobjedu domaćoj momčadi.

U Gradini je Mladost iz Vukosavljevice povela 3:0. Dva zgoditka je postigao Manuel Šelimber, a jednog Josip Kovač. U posljednjih desetak minuta domaći su smanjili na 3:2 zgodicima Vladimira Puškarića i Marina Zagorca. Više od toga nisu mogli, a bodovi putuju u Vukosavljevicu.

U Gornjem Bazju Dinamo iz Kapele Dvora je u prvoj minuti poveo zgoditkom Mirka Iličića protiv milanovačkog Sokola. Mateo Tomić je izjednačio u 20. minuti. Pet minuta kasnije Mato Iličić nije realizirao kazneni udarac za Dinamo. Domaći do pobjede 2:1 dolaze u posljednjim trenucima utakmice zgoditkom Saše Ivanešića. Slobodna je bila Croatia iz Grabrovnice.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content