Evo koje su se ekipe plasirale na državnu završnicu školskih sportskih društava u atletici

Na atletskim terenima bivše virovitičke vojarne održano je županijsko školsko natjecanje u atletici sedmih i osmih razreda osnovnih škola i učenika srednjih škola.

U konkurenciji učenica sedmih i osmih razreda osnovnih škola, prvo mjesto osvojilo je ŠSD IBM iz Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić iz Virovitica, drugi je bio Sokol iz Pitomače, treća Slatina, četvrta Mladost iz Suhopolja, peta Bilogora iz Špišić Bukovice, a šesta Mladost iz virovitičke osnovne škole “Vladimir Nazor”.

IMG 1502 Custom

U konkurenciji dječaka sedmih i osmih razreda prvi je bio Sokol iz Pitomače, drugi IBM iz Virovitice, treća Mladost iz Suhopolja, četvrta Slatina, peta Mladost iz Virovitice, šesta Bilogora iz Špišić Bukovice, sedmi Vihor iz Gornjeg Bazja, a osma Gradina.

U konkurenciji srednjih škola kod djevojka prva je bila Gimnazija Petra Preradovića iz Virovitice, drugi Marul iz Slatine, treća Pitomača. Kod mladića prva je bila Tehnička škola iz Virovitice, drugi Marul iz Slatine, a treća Gimnazija Petra Preradovića iz Virovitice.

IMG 1332 Custom

Pobjedničke ekipe u svim kategorijama plasirale su se na državnu završnicu, koja će se održati u Splitu 20. i 21. svibnja ove godine.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”522414″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content