FOTO Croatia do pobjede u Milanovcu, Drava pala u Vukosavljevici, Borova prosula dva boda

Uskrs je na nogometnim terenima drugih županijskih nogometnih liga donio niz iznenađenja i uzbuđenja.

U skupini Zapad, Mladost je u Vukosavljevici s 4:2 pobijedila Dravu iz Terezinog Polja. Za domaće su strijelci bili Manuel Šelimber tri puta i Josip kovač jednom, dok su zgoditke za goste postigli Ivan Mareković i Kristijan Brnadić. S gostujuće klupe je isključen predstavnik kluba Davor Jurić zbog učestalih prigovora.

U Milanovcu je Croatia iz Grabrovnice povela protiv domaćeg Sokola u sedmoj minuti zgoditkom Marka Balažića. Vinko Martinčević svojim zgoditkom u 23. minuti povećao je gostujuću prednost na 2:0, a tim se rezultatom otišlo na odmor. Domaći napadi su urodili plodom tek u 75. minuti, kada je Mihael Martelo smanjio na 2:1. Otvorenu igru Sokola iskoristio je Bernard Blažinčić u 83. minuti i postavio konačni rezultat 3:1 za Croatiju.

IMG 2150 Custom

Turanovac na “svom” terenu u Lukaču još jednom nije izdržao do kraja utakmice. Poveo je u 19. minuti pogotkom Darija Begovića. Nakon odmora zgodicima Antonija Jugovića i Petra Ivšića Gradina vodi 2:1. Turanovac je poravnao u 69. minuti pogotkom Roberta Tubića. Ipak, tri boda odnose gosti jer su konačnih 4:2 svojim zgodicima postavili Hrvoje Juhas iz igre i Antonio Jugović iz kaznenog udarca.

U skupini Istok Borova je nakon poraza u Miljevcima prosula još dva boda. Na svom terenu je povela u susretu s DOŠK-om 1:0 u 31. minuti zgoditkom Krešimira Pipića. Rezultat se nije mijenjao do 88. minute, kada su gosti iz Dolaca zgoditkom Tilena Marića iz kaznenog udarca postavili konačnih 1:1.

Zrinski je u Novoj Bukovici pobijedio Tehničar iz Cabune 6:1. Tri zgoditka za Zrinski je postigao Toni Vukalović, a po jednog Matej Kapetanović, Tomislav Kurtić iz kaznenog udarca i Domagoj Milošević. Strijelac za goste je bio Sinan Nika iz kaznenog udarca, s tim da je isti igrač jedan kazneni udarac promašio.

U općinskom derbiju Crnac je pobijedio Munju u Velikom Rastovcu 1:0. Ćeralije su u Kozicama bile bolje od domaće momčadi rezultatom 5:2.

Standard iz Nove Šarovke je s visokih 5:0 pobijedilo Mladost na njezinom terenu u Bakiću. Četiri zgoditka za goste je postigao Vedran Gabud, a jednog Franjo Hudoletnjak. Prvi zgoditak gosti su postigli u 14. minuti, dok su ostala četiri dali u posljednjih 15 minuta igre.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”522768″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content