FOTO Sveti Đurađ bez poraza u proljetnom dijelu, Rajnović majstorski pogodio direktno iz kornera

Na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju, gdje domaće utakmice igra Dinamo iz Kapele Dvora, gostovao je Sveti Đurađ. Bila je ovo utakmica 16. kola druge županijske lige Zapad.

Gosti su poveli u drugoj minuti sjajnim zgoditkom Mateja Rajnovića, direktno iz kornera. Na 2:0 u 36. minuti povećao je Luka Funko. Šest minuta kasnije na 2:1 smanjio je Jozo Iličić. S tim se rezultatom otišlo na odmor.

IMG 2241 Custom e1555952213297

U 51. minuti crveni karton zaradio je Jozo Iličić zbog udaranja suparničkog igrača, koji je na njemu napravio prekršaj. Domaća publika bila je nezadovoljna jer su smatrali da su prije toga i neki gostujući igrači mogli “pocrvenjeti”. Igrača više Sveti Đurađ koristi već u 63. minuti kada Luka Funko svojim drugim zgoditkom dovodi svoju momčad u prednost 3:1.

IMG 2229 Custom

Nakon zgoditka, strijelac Funko provocira domaće navijače, za što je dobio samo javnu opomenu, a ne isključenje iz igre, što je još više razgnjevilo domaću publiku. Do kraja utakmice Sveti Đurađ je postigao još tri zgoditka. Strijelci su bili Tin Szabo, Mladen Jergović i Dalibor Šmer. Uvjerljivom pobjedom 6:1 Sveti Đurađ je nastavio proljetni niz uspjeha s tri uzastopne pobjede, uz jedan remi.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”522782″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content