FOTO U derbiju 1. ŽNL Valentino Ivanković bombom u posljednjim trenucima srušio Rezovac

U 17. kolu prve županijske nogometne lige najzanimljivija utakmica odigrana je na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju.

Utakmica je privukla preko tristo gledatelja. U 20. minuti jedan kontakt u kaznenom prostoru domaće obrane na Željku Mediću sudac je okarakterizirao prekršajem i dosudio kazneni udarac za goste, koji je Dario Kovačević materijalizirao i doveo svoju momčad u prednost 1:0.

Domaća momčad kreće u niz napada, ali se do odmora rezultat nije mijenjao. U 64. minuti Dino Milinović svojim zgoditkom uspijeva poravnati rezultat na 1:1. Napadi domaće momčadi redaju se kao na tekućoj vrpci, ali im rezovačka obrana uspješno odolijeva.

IMG 0584 Custom

Atmosfera je bila sve napetija na terenu, ali i na tribini. U posljednjih petnaestak minuta nogometaši Rezovca žele ukrasti svaku sekundu, kako bi došli do vrijednog boda. Kad su svi očekivali posljednji sučev zvižduk, dosuđen je slobodni udarac za domaću momčad na sedamnaest metara. Loptu je uzeo iskusni Valentino Ivanković i svojim udarcem gotovo je proparao mrežu. Oduševljenju domaćih igrača i navijača nije bilo kraja. Osvojeni su vrijedni bodovi.

– Čestitam svojim igračima, ali i gostima na fer i korektnoj igri. Sretno smo u posljednjim trenucima došli do tri boda. To smo prije trebali riješiti. Nekim akterima susreta nisam zadovoljan. U prvom dijelu efektivno se igralo tek dvadesetak minuta. U subotu nam slijedi susjedski derbi u Lukaču – izjavio je trener Bratstva Elvis Vinak.

IMG 0661 Custom

– S desetkovanom momčadi bili smo nadomak osvajanju vrijednog boda, ali nismo imali sportske sreće. U nedjelju nam dolazi vodeća momčad lige Suhopolje. Pružit ćemo svoj maksimum, pa neka pobjedi bolji – zaključio je trener Rezovca Dario Gabrić.

Bratstvo Gornje Bazje – Rezovac 2:1
Igrač utakmice: Valentino Ivanković

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”519528″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content