JEDNE OD RIJETKIH Na bankomatu i ispred banke pronašle izgubljeni novac i odlučile ga vratiti

Dvije, ne tako česte, hvalevrijedne geste obilježile su utorak. Naime, čak dvije osobe toga su dana pronašle izgubljeni ili zaboravljen novac i odlučile ga vratiti vlasniku. Prvi se slučaj dogodio u Slatini, kada je u Policijsku postaju pristupila 35-godišnjakinja i prijavila kako je na bankomatu u Slatini pronašla novčani iznos od 1.000 kuna te ga predala policiji. Drugi se slučaj odigrao u Virovitici gdje je djelatnici jedne banke pristupila nepoznata mlađa ženska osoba i predala novčani iznos od 1.100 kuna koje je, kako je rekla, pronašla ispred banke.

Kako izvještava policija, u vezi oba slučaja provodi se daljnja istraga kako bi se pronašle osobe koje su taj novac izgubile.

– Ovom prilikom apeliramo na građane da prilikom podizanja novca na bankomatima obrate više pozornosti te da novac nakon podizanja na bankomatu i adekvatno spreme – poručili su iz PU virovitičko-podravske pohvalivši poštene nalaznice. Također, iz policije upozoravaju i na povećan oprez prilikom kupovine u trgovinama u ovo predblagdansko vrijeme, jer se za vrijeme povećanih gužvi povećava i mogućnost za krađu, posebice novčanika iz torbica ostavljenih bez nadzora u kolicima. (www.icv.hr, ml)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content