MEĐUŽUPANIJSKI STRUČNI SKUP Pedagoge osnovnih škola okupila tema “Metodički pluralizam – zahtjev suvremene nastave”

Osnovna škola Antuna Gustava Matoša Čačinci bila je domaćin Međužupanijskog stručnog skupa u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje. Voditeljica stručnog skupa bila je viša savjetnica za stručne suradnike pedagoge Ivana Biljan. Skup je pozdravila riječima dobrodošlice ravnateljica škole Kristina Krmpotić.

Stručne suradnike pedagoge osnovnih škola Požeško-slavonske, Brodsko-posavske i Virovitičko-podravske županije okupila je tema skupa “Metodički pluralizam – zahtjev suvremene nastave”. Predavači su bili izv. prof. dr. sc. Ante Kolak i doc. dr. sc. Ivan Markić s Filozofskog fakulteta u Zagrebu, koji su govorili o didaktičko-metodičkim izazovima u vrednovanju učenika i u radu s darovitim učenicima te o ulozi i mogućnosti stručnog suradnika pedagoga u profesionalnom razvoju učitelja. Radionicu o ulozi pedagoga u unapređivanju kulture ustanove te o važnosti i odgovornosti za osobni profesionalni razvoj,pod nazivom “Moje snage = moj uspjeh” kao primjer prakse pedagoga, održala je pedagoginja Bogdanka Mioković-Imrović.

Tijekom cijeloga skupa vladalo je pozitivno radno ozračje u vrlo ugodnom ambijentu prostora Parka prirode Papuk na Jankovcu. (www.icv.hr, sc)

[g-gallery gid=”519219″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content