Na Virovitičkoj Gradskoj tržnici jelo se „vel’kom žlicom“: Poslovni Park i Mesnica Toše pripremale kotlovinu

Uobičajena subotnja vreva na virovitičkoj Gradskoj tržnici danas, na Veliku subotu, bila je pojačana svim onim kupcima koji su došli u nabavku potrebnih namirnica za Uskrsni jelovnik, ali i onima koji su došli na tržnicu radi gurmanskog doživljaja.

Naime Virovitička tvrtka Poslovni Park u suradnji s Mesnicom Toše pripremila je pravu poslasticu na Gradskoj tržnici. Kao svojevrsni uskrsni poklon svi kupci i prodavači, kao i ostali Virovitičani i njihovi gosti uživali su u besplatnoj kotlovini i piću. Mnogi naši građani tom su prigodom u pauzi između zalogaja istaknuli želju da ovakvih gurmanskih događaja bude što više, a s tim su se složili i vrijedni djelatnici Poslovnog parka i mesnice Toše. Jedan od njih je i Renato Tošeski, sin Zlatka Tošeskog – Makija, vlasnika mesnice Toše.

IMG 20190420 093649

-Nit vodilja bila nam je da se prvenstveno na taj način zahvalimo svim našim dragim kupcima te im na ovaj način poželimo sve najbolje povodom Uskrsa i u daljnjem životu. Također smatram da je ovo i dobar način da predstavimo svoje proizvode, a tvrtka Poslovni park svoje usluge. Nastojat ćemo ovo napraviti više puta godišnje u nadi da će naši proizvodi i usluge naći još veći broj kupaca – rekao je Renato Tošeski.

Druženje građana i njihovih domaćina trajalo je do kraja podneva, a mnogi su naglasili da im je također drago što ne moraju doma kuhati ručak, jer porcije su bile velike, a kotlovina izvrsna. (www.icv.hr, bs; foto: B. Sokele)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content