ODABRAN IZVOĐAČ RADOVA Uskoro počinje izgradnja dječjeg vrtića u Čađavici

Godinu i pol dana od prve faze kada je Općina Čađavica krenula u pripremu projekata za izgradnju Dječjeg vrtića u Čađavici, danas (srijeda) u prostorijama Općine, nakon provedene javne nabave, potpisan je ugovor sa izvođačem radova i nadzorom.

– Najpovoljniju ponudu, po uvjetima javne nabave, dala je tvrtka Cestogradnja iz Slatine i danas je s predstavnikom tvrtke ugovor potpisan, kao i sa predstavnikom nadzora izvođenja samih radova. Očekujemo da ćemo 6. svibnja krenuti sa prvim radovima na izgradnji Dječjeg vrtića ovdje u Čađavici – istaknuo je načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević, s kojim su ugovori i potpisani.

Planirano vrijeme završetka radova, odnosno potpune izgradnje Dječjeg vrtića u Čađavici je 18 mjeseci, a vrijednost potpisanog ugovora izvođenja radova je oko 5.400.000 kuna te 158.000 kuna za nadzor izvođenja radova.

Projekt izgradnje dječjeg vrtića izradila je VIDRA, a cjelokupna financijska sredstva za izgradnju povučena su iz sredstava Europske unije. Budući će se vrtić nalaziti uz Osnovnu školu Davorin Trstenjak Čađavica, imat će sve popratne sadržaje za tri dobne skupine, od vanjskog igrališta do opreme unutar vrtića.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)