ODUZEO PREDNOST Policija otkrila detalje prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške, a tri lakše ozljede

- PROMO -

U priopćenju upućenom medijima policija je otkrila detalje prometne nesreće koja se dogodila jučer (četvrtak) oko 20.30 sati u Virovitici, u kojoj jedna osoba zadobila teške, a tri lakše ozljede.

Naime, prometna nesreća se dogodila kada je 23–godišnji mladi vozač upravljao osobnim automobilom virovitičkih registarskih oznaka Vukovarskom cestom, smjerom zapad-istok, gdje je dolaskom do četverokrakog raskrižja na kojem promet regulira semafor, ušao vozilom ulijevo na zeleno svijetlo, no nije propustio vozilo virovitičkih registarskih oznaka, koje je dolazilo iz suprotnog smjera i zadržavalo prednost prolaska, kojim je upravljala 38–godišnja vozačica.

– Pri tome je na sjeverozapadnom djelu raskrižja došlo do udara prednjih dijelova vozila jedno u drugo. Sudionici prometne nesreće nisu bili pod utjecajem alkohola. U prometnoj nesreći 38–godišnja vozačica je zadobila teške tjelesne ozljede, a 13–godišnje dijete iz njezinog vozila lakše ozljede, kao i 23–godišnji vozač i putnica u njegovom vozilu. Protiv 23–godišnjeg vozača slijedi podnošenje kaznene prijave – stoji u priopčenju PU virovitičko-podravske. (www.icv.hr)

Povezane vijesti

Skip to content