OPĆINA LUKAČ Potpisan Ugovor o izgradnji i opremanju dječjeg vrtića Gornje Bazje

Danas (ponedjeljak) je u prostorijama Općine Lukač potpisan Ugovor o izgradnji dječjeg vrtića u Gornjem Bazju, a potpisali su ga općinski načelnik Đuro Bukvić i Goran Bardić u ime izvođača radova tvrtke GRADBA d.o.o. iz Brezika.

Vrtić je kapaciteta za četrdesetero djece, a vrijednost investicije je 4.790.907 kuna, dok se otvorenje radova očekuje kroz desetak dana.

Izgradnja i opremanje dječjeg vrtića Gornje Bazje financirano je bespovratnim sredstvima Europske unije kroz Mjeru 07 “Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima”, Podmjeru 7.4. “Ulaganje i pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu”, tip operacije 7.4.1. “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

(www.icv.hr, Općina Lukač)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content